Fulltext available Open Access
License: 
Title: Die Umsetzung der gesetzlichen Anforderungen in der Schulverpflegung in Hinblick auf Hygiene : Erfassung der Soll-Ist-Situation an Hamburger Schulen
Language: German
Authors: Belling, Bettina 
Issue Date: 10-Feb-2010
Abstract: 
Die hohe Aufmerksamkeit, die das Thema Lebensmittelsicherheit unter dem Aspekt der Hygiene im Rahmen der Schulverpflegung immer wieder erfährt, lässt den Schluss zu, dass noch immer ein großer Aufklärungs- und Handlungsbedarf hinsichtlich dieser Thematik besteht.

Die vorliegende Diplomarbeit beschäftigt sich deshalb mit der Frage, wie die Umsetzung der gesetzlichen Anforderungen in der Schulverpflegung gelingt, wo Schwierigkeiten auftauchen und wodurch sie entstehen. Damit wendet sie sich direkt an die Hamburger Schulen.

The present thesis deals with the question, of how to successfully implement the legal requirements, that apply for school meals.

The occasion of this was the observed general uncertainty of participants involved in school meals in various informational briefings.
URI: http://hdl.handle.net/20.500.12738/9818
Institute: Department Ökotrophologie 
Type: Thesis
Thesis type: Master Thesis
Advisor: Arens-Azevedo, Ulrike 
Referee: Joh, Heinz 
Appears in Collections:Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat
ern_y_558-1.pdf569.9 kBAdobe PDFView/Open
ern_y_558a-1.pdf817.06 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record

Page view(s)

106
checked on Apr 24, 2024

Download(s)

65
checked on Apr 24, 2024

Google ScholarTM

Check

HAW Katalog

Check

Note about this record


Items in REPOSIT are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.